Cardmaking,  Stampin' Up!

Bloghop – In colors 2019-2021

Hi! Leuk dat je mijn blog bezoekt. Vandaag geef ik je wat inspiratie met de In Colors van 2019 – 2021 middels een bloghop georganiseerd door het Freubelteam. Gisteren heb ik de nieuwe jaarcatalogus al mogen bekijken, en wauw wat is het weer een gave gids!

Zoals ieder jaar komen er vijf trend kleuren bij en verlaten vijf trend kleuren de catalogus. Dit jaar zijn het er vier. Om je nog een laatste keer te inspireren met deze kleuren heb ik wat kaarten gemaakt met de Floating & Fluttering bundel.
Wil je nog iets aanschaffen van de ‘oude’ In Colors wacht dan niet te lang! Normaliter verkopen deze items altijd erg snel.

Benieuwd wat je nog meer kunt maken met deze gave kleuren? Hop dan verder door op onderstaande button te klikken.

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *