Cardmaking,  Stampin' Up!

April Challenge – Freubelteam

Het voorjaar is in aantocht, Pasen staat voor de deur. Het is april! Dus weer tijd voor een nieuwe challenge. Hoewel ik nu het voorjaar is veel met pastel kleuren werk is de challenge om iets te maken met de kleur zwart. Lees snel verder hoe ik dit verwerkt heb in een kaart.

Ik ben helemaal weg van het True Love Designer Series Paper en gebruikte dit dan ook voor de challenge. Zwart moest de basis zijn voor dit project, met een accent kleur.
Mijn accentkleur is wit geworden. Met witte inkt maakte ik wat spetters en stempelde ik het sentiment. De bloemen knipte ik uit en plakte ik speels op de kaart.

Ik heb al veel meer projecten gemaakt met dit papier. Het is zo enorm veelzijdig! Heb je bijvoorbeeld mijn Double Z Fold kaart ook gezien? Daar maakte ik een kaart en kleurde ik de bloemen in. Gemist? Klik hier omdat project eens te bekijken.

Wil je zelf eens aan de slag gaan met dit papier of andere producten van Stampin’ Up!? Ik verzorg graag je bestelling. Voor meer informatie of bestellen mail mij op info@margamaakt.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *