Stampin' Up!

Feel Good Stampin Bloghop – Fris & Fruitig

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Vandaag laten we je met het Feel Good Stampin Designteam mooie projecten zien in het thema Fris & Fruitig. Alle projecten zijn gemaakt met de producten van Stampin’ Up!

Ik nam een kijkje in mijn stempelkast en kwam erachter dat ik geen fruitige stempels heb. Dus moest ik op een andere manier een fris & fruitige look proberen te maken. Op Pinterest kwam ik bij collega demo Jennifer McGuire een leuke techniek tegen die ik uit wilde proberen. Het is de Color Dot techniek die je met alcohol blends (of markers) heel makkelijk kunt maken.

Met verschillende tinten stipte ik er op los! Ik besloot om een achtergrond te maken met deze techniek en trok lijnen met een potlood om een vak verdeling te maken. Door lichte kleuren te kiezen voor deze techniek wordt het een heel fris geheel. Wil je deze kaart ook maken? Klik dan op onderstaande afbeelding om de gratis tutorial te downloaden.


Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog vandaag. Klik vooral op een van de onderstaande namen om te zien wat mijn collega demo’s hebben gemaakt in dit thema.5 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *