Cardmaking,  Stampin' Up!

Happy Birthday!

Het kan toch niet waar zijn, heb je nu alweer een kaart gemaakt? Ja, je leest het goed, ik ben besmet met het zelf maken van kaarten. Lees snel verder om erachter te komen hoe ik deze simpele verjaardagskaart heb gemaakt.

Binnenkort is er een bekende van mij jarig en aangezien ik helaas niet naar haar verjaardag kan, maakte ik een kaart om te sturen. Zo weet ze dat ik toch aan haar denk als ze jarig is.

Aangezien ik bijna geen ervaring heb in het maken van kaarten, zocht ik op Pinterest wat inspiratie.

Daar kwam ik deze vrolijke kaart tegen! Wat een gaaf idee! Ik dook direct mijn stempelkast in en ging op zoek naar mijn Large Letters framelits en Number of Years stempelset. In plaats van een staande kaart, maakte ik een liggende 10×15 cm kaart. De letters waren namelijk te groot om te verwerken in een staande kaart.

Na het uitstanzen van de letters ging ik spelen met de afmetingen en op zoek naar een mooie, rustige achtergrond. Ik hou zelf van simpele, clean uitziende kaarten. Daarom koos ik voor de Wood Textures Designer Series Paper als contrast. Met de kleur Crumb Cake stempelde ik het woord birthday.

Gebruikte producten:

  • A4 Whisper White cardstock
  • 15×15 cm Wood Textures DSP
  • Large Letters framelits
  • Big shot
  • Crumb Cake inkt
  • Number of Years stempelset
  • Bonefolder
  • Tombow liquid glue

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *