Events & Workshops,  Stampin' Up!

Review Pocket Pages Themakit Travelling Workshop

Afgelopen zomer gaf ik mijn allereerste Themakit workshop. Ik heb een kit samengesteld met de Best Route Suite van Stampin’ Up!. Ideaal voor het verwerken van alle mooie vakantiefoto’s.

De deelnemers ontvingen vooraf een samengestelde kit waar onder andere de Memories & More card pack in zit. Met enkel nog foto’s van een leuk dagje uit, weekendje weg of een vakantie konden de layouts gemaakt worden.

Voor de workshop had ik alle basis benodigdheden al klaar gezet en een layout gemaakt met de themakit om de deelnemers te inspireren.

Ik koos voor een week in mijn Pocket Pages boek waarin ik met Oliver naar Groningen ging. Eigenlijk een hele gewone week om vast te leggen. Het leuke van deze themakit is dat deze enorm veelzijdig is en dus voor veel verschillende momenten te gebruiken is.


De deelnemers gingen direct met de kit aan de slag. Allereerst kozen ze de foto’s uit. Voordat je foto’s gaat printen is het belangrijk om goed naar het formaat te kijken. Heb je veel liggende foto’s of veel staande foto’s. Welke hoes past het beste bij je foto’s?
Nadat je dit hebt gedaan kun je heel makkelijk kaartjes en papier toevoegen.

Nadat je de basis in je layout hebt verwerkt, kun je de afzonderlijke kaartjes versieren met zelfgemaakte embelishments of met de stickers die bij het Memories & More pack zitten toegevoegd.

Ook een workshop volgen? Kijk in onze agenda voor de eerst geplande Pocket Pages workshops. Voor vragen of meer informatie kun je ons altijd mailen op info@margamaakt.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *