Cardmaking,  Stampin' Up!

Feel Good Stampin’ Bloghop – Buiten

Wat leuk dat je weer een kijkje komt nemen op mijn blog. Ook deze maand is er weer een bloghop georganiseerd met het Feel Good Stampin Designteam. We laten je inspiratie zien in het thema Buiten. Alle projecten die we laten zien zijn gemaakt met de producten van Stampin’ Up! & kun je via mij bestellen.

In dit thema heb ik gewerkt met de stempelset Dragonfly Garden. In deze set zit zo’n mooie veldbloemen stempel, daar wilde ik graag een kaart mee maken.

Lijkt het je leuk om deze kaart ook eens te maken? Ik heb een tutorial gemaakt die je gratis kunt downloaden door op onderstaande button te klikken. Vindt je mijn kaart mooi? Laat dan vooral een reactie achter onder dit bericht!

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog vandaag, hop vooral verder naar de volgende en laat je inspireren in het thema Buiten!Ben je na het lezen van dit bericht geïnteresseerd in de producten van Stampin’ Up! en wil je graag producten bestellen? Ik verzorg graag je bestelling. Kijk in onze agenda voor de datums van de verzamel bestelling en het aanbod in (online) workshops. Je kunt je bestelling doorgeven via info@margamaakt.nl maar je kunt ook direct je bestelling plaatsen via www.webshop.margamaakt.nl
Voor het maken van de kaart heb ik gebruik gemaakt van de stempelset Dragonfly Garden.

Dragonfly Garden
Bestelnummer: 154411
Prijs: €28,-

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *