Cardmaking,  Stampin' Up!

Gefeliciteerd!

Gisteren was mijn moeder jarig en daarom maakte ik een vrolijke verjaardagskaart voor haar. Lees snel verder om te zien hoe ik deze kaart heb gemaakt.

Ik wilde eens een kaart maken waarbij ik niet zoveel hoefde te stempelen. Nu heb ik een enorme bak aan mooi design papier wat bijna ongebruikt in de kast staat.
Hoog tijd om daar eens in te gaan neuzen. Zo kwam ik het Designer Series Paper van de Animal Outing suite tegen, Animal Expedition. 
Met dit papier kon ik wel een vrolijke kaart maken.

Met de trimmer sneed ik allemaal smalle stroken van 1 centimeter breed. Daarna begon ik deze willekeurig op de kaart te plakken en zo is deze vrolijke kaart ontstaan.

Met de Nederlandse stempelset ‘in de bloemetjes zetten’ stempelde ik het woord Gefeliciteerd op een stukje Whisper White papier. Daarna maakte ik er een banner van en plakte deze met dimensionals op de kaart.

Om deze kaart te kunnen maken heb ik gebruik gemaakt van de volgende Stampin’ Up! artikelen:

  • A4 Whisper White
  • Animal Expedition DSP
  • Basic Black inkt
  • In de bloemetjes zetten stempelset
  • SU Trimmer
  • Banner pons
  • Dimensionals
  • Multi purpose liquid glue

Wil jij deze kaart ook maken? Klik dan hier en bestel je product pakket in onze webshop. Je ontvangt een pakketje voor het maken van twee kaarten met een duidelijke handleiding in tekst en foto’s. Voor vragen of informatie kun je ook altijd een mailtje sturen naar info@margamaakt.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *