Pocket Pages,  Stampin' Up!

Scrapbooking: Time to Party!

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje komt brengen aan mijn blog vandaag. Ik deel een hele feestelijke scrapbook layout met je. Voor het eerst heb ik in retro print foto’s besteld bij de Fotofabriek. Lees snel verder voor het resultaat.

Begin juni was ik jarig en daar heb ik natuurlijk mooie foto’s van gemaakt. Voor het fotoalbum van mijn zoontje heb ik wat foto’s besteld bij Fotofabriek.
Fotofabriek verkoopt een ruim assortiment aan fotoproducten. Zo kun je zelf digitaal je fotoalbum samen stellen, maar je kunt ook losse foto producten bestellen.
Ik koos voor de tweede optie, want foto’s inplakken vind ik veels te leuk.

Ik koos ervoor om retroprint foto’s te bestellen. Deze kun je helemaal zelf versieren met extra plaatjes en dessins, maar als je me kent dan weet je dat ik voor clean & simple kies.
Nadat ik de acht foto’s had gekozen en binnen kreeg ging ik direct aan de slag. Ik wist meteen dat ik met de Wild Cats bundle wilde werken. Dat paste namelijk enorm goed bij mijn outfit 😉

Uit het Designer Series Paper (DSP) knipte ik tijgers en planten om te gebruiken als embellishments. Daarnaast stanste ik nog wat labels uit en maakte ik de titel met de Playful Alphabet dies. 
Wil je deze producten ook bestellen? Bestel mee met de verzamelbestelling op 3 augustus of bestel via mijn webshop.

Wild Cats DSP
Bestelnummer: 155817
Prijs: €14,-

Playful Alphabet dies
Bestelnummer: 152706
Prijs: €41,-

Tailor Made Tags
Bestelnummer: 155563
Prijs: €27,-

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *