Cardmaking,  Stampin' Up!

Creatieve Harten Bloghop – Fun Folds

Hi! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij de Creatieve Harten Bloghop! Vandaag inspireren we je met een dosis Fun Fold projecten. Ik heb ervoor gekozen om te werken met de nieuwe producten uit de Sale-a-Bration (SAB) brochure die 3 augustus verkrijgbaar zijn. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral snel verder.

Ik heb gekozen om een W-Fold kaart te maken. Deze stond al lange tijd op het lijstje om eens te maken en toen ik het nieuwe Designer Series Papier (DSP) met de penguins kreeg wist ik direct wat ik wilde maken. Voor het maken van deze kaart heb ik weinig gestempeld. Het is vooral veel knip, ril en snij werk wat ik ook wel erg leuk vind zo nu en dan! Zo zijn alle afbeeldingen uit het DSP geknipt en heb ik met de stempelset Winterwensen het sentiment gestempeld.

Ben je nu ook net als mij verliefd geworden op dit schattige papier? Bestel dan vanaf 3 augustus voor €60,- of meer en ontvang dit papier gratis bij je bestelling. Op 3 augustus ga ik een verzamelbestelling plaatsen, mail je bestelling naar info@margamaakt.nl
Heb je nog geen najaarscatalogus ontvangen, maar wil je dit wel graag? Ook dan kun je me een mailtje sturen en dan komt de gids & SAB brochure naar je toe.

Benieuwd wat mijn collega’s gemaakt hebben? Klik op een van de onderstaande namen en hop gerust verder. Ik wens je een hele fijne zaterdag en bedankt dat je mijn blog kwam bezoeken!10 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *