Cardmaking,  Stampin' Up!

Creatieve Harten Bloghop; Mini Catalogus Favoriet

Nu de zomervakantie ten einde loopt en het ‘normale’ leven weer begint besloot ik om weer eens mee te doen met een bloghop. Deze keer hop ik mee met de Creatieve Harten in het thema Mini Catalogus Favoriet. Ik heb veel favorieten in de catalogus, maar het is me gelukt er eentje te kiezen. Lees snel verder en doe veel inspiratie op!

Mijn favoriet uit de mini catalogus is toch echt wel de Gorgeous Leaves Bundel. Deze herfstige bundel kun je voor heel veel verschillende gelegenheden gebruiken. Naast herfstige layouts voor in je foto album zijn de stempels ook zeer geschikt voor het maken van minder leuke kaarten, zoals deze rouwkaart.
Hoewel rouwkaarten van origine geen kleur bevatten, vind ik dat je met neutrale tinten heel goed een rouwkaart kunt maken. Ik werkte dan ook met kleuren inkt uit de neutrals collectie, met uitzondering van het lichtgroene Soft Sea Foam. Het sentiment komt uit een gratis stempelset die je als gastvrouw ontvangt bij een bestelling van €375,- of meer.

Met deze bundel zul je zeker nog veel meer voorbeelden gaan zien. Kun je niet wachten en wil je zelf ook aan de slag gaan met deze stempels? Geef je dan op voor de (online) Harvest Meadow Workshop van zaterdag 16 oktober aanstaande. Alle informatie vindt je hier.

Hop snel verder voor meer inspiratie door op een van onderstaande namen te klikken. Ik zou het ook leuk vinden als je een reactie achter laat onder dit bericht!6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *