Cardmaking,  Stampin' Up!

Stampin’ Up! – November Challenge

Of ik de uitdaging aan durfde te gaan om iedere maand met diverse producten van Stampin’ Up! iets gaafs te maken?! Tuurlijk ga ik die uitdaging aan. Lees snel verder wat de challenge precies inhoudt, wat ik deze maand heb gekregen en nog leuker, wat ik ermee heb gemaakt!

Iedere maand ontvang ik van mijn upline Natalie een pakketje met uitleg. Deze maand ontving ik een gestanst cirkeltje Designer papier met een stukje lint. 

In de bijbehorende beschrijving stond de opdracht voor deze maand beschreven. Ik moest een project maken met bijgevoegde materialen aan de hand van een sketch. 

Ik had besloten om een kerstkaart te gaan maken, maar het ontbrak me nog aan inspiratie. Meestal laat ik het dan even liggen, knutsel aan iets totaal anders en dan ineens komt de inspiratie wel.
Gelukkig gebeurde dat ook deze keer. Ik wilde de kaart namelijk niet exact namaken, maar moest er wel voor zorgen dat de elementen erin verwerkt waren. Lastig, maar toch weer goed gelukt!

De laatste tijd vind ik het erg leuk om met diverse stroken Designer Series Paper te werken aan een kaart. Het geeft een heel vol en mooi effect. Het papier van het uitgestanste cirkeltje had ik niet, dus ging ik op zoek naar een alternatief.

Met het DSP van Festive Farmhouse begon ik mijn stroken te snijden. De stroken plakte ik op een Whisper White kaart die ik iets kleiner dan mijn rode kaart heb gesneden. 

Na het plakken van mijn stroken begon ik met het stoeien met de cirkels. Dat was toch best nog wel lastig. Ik koos voor verschillende formaten cirkels om het een speels effect te geven.

Met de layering circles framelits stanste ik de cirkels uit, behalve het witte cirkeltje, die stanste ik met de stitched shapes framelits.

Ik ben helemaal gek op de Signs of Santa stempelset en pakte die dus ook om mijn tekst op de kaart te maken. Maar in plaats van enkel te stempelen heb ik met embossing poeder gewerkt.

Hierdoor krijg je een mooi glanslaagje op je kaart. Om dit te maken gebruikte ik mijn versamark inkt om de tekst op de kaart te stempelen. Vervolgens strooide ik voldoende poeder erover heen om het daarna te verhitten met de heattool.

Hoewel ik van origine geen kaarten maakster ben, vind ik dat deze kaart weer erg mooi is geworden! Benieuwd welke producten ik gebruikt heb om deze kaart te maken? Onder dit blog bericht vindt je een overzicht van alle producten.
Wil je zelf ook mooie kaarten maken? Ook dat kan! Mail mij op info@margamaakt.nl voor meer informatie.

Om deze kaart te kunnen maken heb ik gebruik gemaakt van de volgende Stampin’ Up! artikelen:

 • A4 Cherry Cobbler
 • A4 Whisper White
 • Festive Farmhouse DSP
 • Signs of Santa stempelset
 • Layering Circles framelits
 • Stitched Shapes framelits
 • Gold Emboss powder
 • Versamark
 • Bone Folder
 • Dimensionals
 • Linen thread
 • SU trimmer
 • SU heattool

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *