Cardmaking,  PDF Tutorials

Feel Good Stampin’ Bloghop – Structuur & Textuur

Hi, en wat leuk dat je een bezoekje komt brengen aan mijn blog. Vandaag hop ik met het Feel good design team in het thema ”Structuur & Textuur”. Alle projecten zijn gemaakt met de producten van Stampin’ Up! en kun je bij mij bestellen.

Hoewel ik eigenlijk geen kaarten meer maak en me volledig op creatieve fotoverwerking richt, vind ik het soms nog wel leuk om een kaart te maken. Deze kaart maakte ik voor mijn Italiaanse collega die afgelopen dinsdag jarig was!
Het idee kwam ik tegen bij collega demo Berdien Weideveld, die echt de mooiste creaties maakt als het op kaarten aankomt. Ze gebruikt veel verschillende sets door elkaar heen, wat resulteert in een prachtige kaart. Ik heb mezelf uitgedaagd en ook meerdere sets erbij gepakt om te gebruiken. Ook snuffelde ik even in mijn restjes bakje waar ik gestempelde en gestanste onderdelen in bewaar. Daar kwam ik de vlinders tegen! Zoals je misschien wel ziet zitten er wat ‘oude’ en nieuwe sets in verwerkt. Maar dat vind ik juist leuk, want zo maak je gebruik van alles.

Hopelijk inspireert mijn kaart je om ook lekker creatief aan de slag te gaan. Neem vooral ook een kijkje bij mijn collega’s. Dit kan door op een van onderstaande namen te klikken.

Heb je naar aanleiding van deze blog vragen of wil je producten bestellen? Stuur me gerust een email op info@margamaakt.nl3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *