Pocket Pages,  Stampin' Up!

Bloghop Knutselkwebbels

De voorjaarsgids van Stampin’ Up! is nu voor iedereen beschikbaar en daarom vier ik dat met een bloghop georganiseerd door mijn upline Natalie Vijlbrief. Lees snel verder om te zien wat ik voor deze bloghop heb gemaakt en hop verder naar mijn team genootjes.

Voor mijn Pocket Pages album van 2018 moest ik nog wat weken verwerken. Toen ik het fantastische Designer Series Paper (DSP) Happines Blooms zag met bijbehorende Memories & More kaartjes wist ik direct voor welke week ik dit ging gebruiken.
In week 35 reed ik namelijk voor het eerst een skeeler marathon van ruim 40 kilometer. Het was een prachtige dag. De vrolijke, frisse kleuren van deze set pasten daar perfect bij.
Ik heb Pocket Pages met Scrapbooking gecombineerd.

Voor het Pocket Pages gedeelte koos ik kaartjes uit de Memories & More set. Direct spraken de uitbundige kleuren zoals Call me Clover en Calypso Coral mij aan. Dit werd dan ook de basis voor mijn pagina. Naast mijn skeeler prestatie mocht mijn zoontje ook trakteren op de opvang i.v.m. zijn verjaardag. De stickers en kaartjes pasten hier perfect bij!

Voor het weekkaartje gebruikte ik de sticker Hello en maakte ik met de stempelset Labeler Alphabet de tekst. Deze stempelde ik met Call me Clover. 

Van een ander Memories & More kaartje knipte ik de groene bloemen uit. Deze gebruikte ik als embelishments om het kaartje wat meer te laten ‘leven’ en aan te laten sluiten bij de rest van de Pocket Pages kaartjes.

Ik ben echt helemaal weg van deze set, daarom geef ik in januari en maart twee workshops waarbij we met deze set aan de slag gaan. 
Het zijn twee verschillende workshops, een Pocket Pages workshop en een Scrapbooking workshop. Tijdens de workshops krijg je alle benodigde materialen en help ik je op weg. Het is mogelijk om je voor 1 workshop in te schrijven, maar allebei kan natuurlijk ook (en is voordeliger). Voor meer informatie over de workshops klik hier.

Wil je de producten bestellen die ik heb gebruikt voor deze lay-out? Ook dat kan! Neem dan via de email contact met me op, via info@margamaakt.nl
Onderstaand vindt je een lijstje met alle producten die ik gebruikt heb. Hop je ook nog even langs mijn team genootjes? Klik op onderstaande buttons om verder te gaan.

Onderstaande producten heb ik gebruikt om deze pagina’s te maken:

  • Happines Blooms DSP
  • Happines Blooms enamel dots
  • Happines Blooms Memories & More card pack
  • Labeler Alphabet stempelset
  • Call me Clover inkt
  • Stampin’ Up Trimmer
  • Stampin’ Up Paper snips

7 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *