Pocket Pages,  Stampin' Up!

Scrapbooking Global Bloghop

Iedere maand organiseert de Facebook groep Scrapbooking Global – Stampin Up een bloghop. Iedereen kan hier aan mee doen. Zo besloot ik om ook dit jaar weer mee te doen.

*Select at the right your language, this blog is written in Dutch. 

Thema Challenge; Love & Marriage

Tijdens de Februari Scrapbooking Global Bloghop staat het maken van een romantische layout centraal. Zoals ik al eerder aangaf kan iedereen zich aanmelden om met deze bloghop mee te doen. Ga naar de Facebook groep en hou de maandelijkse challenges in de gaten.

Ik koos voor een layout van mijn zoontje Oliver voor zijn jaaralbum.

Toen ik de Floral Romance Suite zag in de voorjaarsgids was ik meteen verliefd en zag ik een hele gave layout voor me. 
Voor het jaaralbum van mijn zoontje maakte ik deze pagina.

De Floral Romance suite heeft enorm mooi Designer Series Paper, met geprinte vellum sheets.

Ik gebruikte mijn stempels en stanzen om zelf diecuts te maken. Deze stempelde ik met Memento inkt en kleurde ik in met mijn alchohol blends. 
Met de blends kun je enorm mooi diepte in je gestempelde afbeelding maken. Ik gebruikte de color lifter om eventuele foutjes bij te werken maar ook om lichtere elementen te maken.

Mijn allereerste stempelsets en stanzen zijn de Number of Years en de Letters for you. Deze bijpassende sets zijn erg mooi om titels mee te maken in je scrapbook layouts. Allereerst stempelde ik de letters en cijfers met de kleur Petal Pink en daarna stanste ik het geheel uit.

Ik hoop dat je met veel plezier mijn blog hebt gelezen. Het is nu tijd om de creaties van de andere deelnemers te bekijken. Klik op de afbeelding hiernaast om naar de volgende blog te gaan.

Wil je weten welke producten ik heb gebruikt om deze layout te kunnen maken? Onder dit blogbericht vindt je een lijstje met alle producten. Producten bestellen? Ook dat kan! Kijk in de agenda voor het eerst volgende bestelmoment en mail mij je bestelling door op info@margamaakt.nl


Onderstaande producten heb ik gebruikt om deze layout te maken:

 • 12×12 inch Petal Pink paper
 • Floral Romance Specialty DSP
 • Wonderful Romance stempelset
 • Wonderful Romance framelit dies
 • Mossy Meadow alcohol blends combopack
 • Old Olive alcohol blends combopack
 • Fresh Fig Marker
 • Petal Pink Marker
 • Petal Pink inkt
 • Memento inkt
 • Fresh Fig cardstock
 • Mossy Meadow cardstock
 • Whisper White cardstock
 • Pear Pizzaz cardstock
 • Number of Years stempelset
 • Number of Years framelits dies
 • Letters for you stempelset
 • Letters for you framelits dies

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *