Cardmaking,  Stampin' Up!

Romantic Birthday

Mijn voornemen om dit jaar meer kaarten te maken en te versturen is in volle gang. Ook deze keer maakte ik een verjaardagskaart. Lees snel verder om te zien hoe deze kaart is geworden.

Deze verjaardagskaart maakte ik voor een vriendin van mij die 8 maart aanstaande jarig is. Ik vind het leuk om de kaart te matchen aan de stijl van de persoon.
Nu weet ik dat mijn vriendin wel een romantisch type is, dus de keuze voor de Wonderful Romance bundle was snel gemaakt.

Door de zachte pasteltinten in combinatie met de donkere, harde kleuren vormt het een mooi geheel. Als basis kaart gebruikte ik Mossy Meadow cardstock en als oplegvel koos ik voor een combinatie van Petal Pink cardstock met Specialty Paper vellum.

Ik stempelde wat bladeren met Memento inkt om deze later met de Stampin’ Up! blends te kunnen inkleuren. Alle onderdelen stanste ik uit en toen begon ik met schuiven. Alle bladeren plakte ik achter de happy birthday tekst die ik met dimensionals op de kaart had geplakt. Hierdoor had ik ruimte en vrijheid genoeg om met de bladeren te ‘spelen’ op de kaart.

Deze kaart ook maken? Onderstaand vindt je alle materialen die ik heb gebruikt. Een workshop volgen? Ook dat kan! Kijk in de agenda of meldt je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Gebruikte materialen:

 • Floral Romance Specialty Paper
 • Whisper White cardstock
 • Mossy Meadow cardstock
 • Blackberry Bliss cardstock
 • Granny Apple Green cardstock
 • Blackberry Bliss inkt
 • Memento inkt
 • Mossy Meadow blends
 • Blackberry Bliss blends
 • Wonderful Romance bundle
 • Tabs for everything stempelset
 • Well Written framelits
 • Stitched Shapes framelits

Basis materialen:

 • Multipurpose liquid glue
 • Big shot
 • Dimensionals
 • SU trimmer
 • Bonefolder

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *