Cardmaking,  Stampin' Up!

A baby is born!

Er is weer een baby geboren, dus dat gaf mij de motivatie om een mooie kaart te maken! Met inspiratie van Pinterest, ging ik aan de slag met de Double Z Fold card.

De afgelopen tijd werk ik veel met de Animal Expedition Designer Series Paper (DSP). De veelzijdige kleuren, gave dessins en de dieren die je ook met framelits uit kunt stanzen maken een perfecte keuze voor een geboortekaartje.

Voor een andere Max, maakte ik namelijk deze kaart, ook met hetzelfde papier.

Op Pinterest kwam ik de Double Z Fold card tegen. Nu ik steeds meer kaarten maak, vind ik het enorm gaaf om nieuwe technieken te proberen. Eerst zorgde ik dat mijn basiskaart goed was en begon deze daarna te versieren met cardstock en DSP.

De naam van de baby stanste ik uit met de large letters framelits nadat ik ze met Pool Party inkt gestempeld had.

Uit het DSP knipte ik de giraffe en de krokodil. Deze knipte ik met de hand uit.
De stempelset en framelits die bij dit papier horen heb ik (nog) niet, dus vandaar dat ik het zo heb opgelost.
De krokodil heb ik met dimensionals op de kaart geplakt om het zo wat meer diepte te geven.

Ik ben enorm benieuwd wat de ontvangers van de kaart vinden! Wil jij ook eens zo’n gave kaart maken? Kijk dan eens in de agenda voor meer informatie over onze workshops. Daarnaast is het binnenkort mogelijk om in de webshop kaart pakketten aan te schaffen zodat je thuis lekker aan de slag kunt gaan! Lees hieronder welke producten ik heb gebruikt om deze kaart te maken.

Gebruikte Materialen:

 • Pool Party inkt
 • Animal Expedition DSP
 • Call me Clover cardstock
 • Whisper White cardstock
 • Large Letters framelits
 • Letters for you stempelset

Basis Materialen:

 • SU trimmer
 • Paper snips
 • Dimensionals
 • Mini dimensionals
 • Bone folder
 • Multipurpose liquid glue
 • Big shot

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *