Cardmaking,  Stampin' Up!

Bloghop Knutselkwebbels

Het is weer tijd voor een bloghop! Deze keer een creatieve hop met mijn teamgenootjes van het Stampin’ Up! team de Knutselkwebbels. Aan de hand van een sketch maken we ieder een creatie. Lees snel verder om te zien wat ik gemaakt heb.

Een van de teamgenootjes heeft een sketch uitgekozen waar we mee gaan werken. Normaliter ben ik een echte scrapbooker dus voor mij was het een enorme uitdaging om met deze sketch aan de slag te gaan.

Ik heb dan ook niet alle elementen uit de sketch verwerkt in mijn kaart. Ik hou van rustige, cleane kaarten en deze sketch is voor mij best druk en vol.

Ik gebruikte mijn Fabulous Flamingo stempelset weer eens een keer. Deze stempelset gebruik ik enkel in combinatie met mijn stamparatus, omdat je zoveel lagen over elkaar heen ‘moet’ stempelen. Met de stamparatus is stempelen snel, makkelijk en kun je perfect lagen bouwen.

Lovely Lipstick werd de basiskleur voor deze kaart. Een mooie knalkleur die goed bij flamingo’s past. Gecombineerd met andere roze tinten is het een zomers geheel geworden.

De binnenkant van de kaart heb ik simpel en clean gehouden. Met Granny Apple Green stempelde ik een tekst en onderin nog wat gras sprietjes.

Ben je benieuwd wat mijn teamgenootjes hebben gemaakt met de sketch? Klik op onderstaande button om door te hoppen naar de volgende blog.

Onderaan dit blogbericht vindt je een overzicht van alle producten die ik heb gebruikt om deze kaart te maken. Vindt je deze stempelset nu ook enorm gaaf? Wees er dan snel bij want, dit product zien we na eind mei niet meer terug in de nieuwe gids. Een compleet overzicht van alle uitlopende producten vindt je hier. Neem contact met mij op om je bestelling te plaatsen.

Gebruikte materialen:

Basis materialen:

5 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *