Cardmaking,  Stampin' Up!

May ’19 – International Project Highlights

* This blog is written in Dutch, please select your preffered language in the side bar.

Ik doe vandaag voor het eerst mee aan het International Project Highlight evenement van Kylie Bertucci. Kylie is ook een Stampin’ Up! demonstratrice en inspireert me enorm. Vandaar dat ik de stoute schoenen aan heb getrokken en ook eens mee doe!

Via de blog van Kylie kun je stemmen op je favoriete project. Ik zou het erg gaaf vinden om in de top tien te komen, want dan mag ik meedoen met de International Winners bloghop. Stemmen kan hier.

Het Thema waar ik iets mee moest maken is ‘Encouragement’. Dit is natuurlijk een enorm breed begrip, maar ik wist direct voor welke set ik zou gaan.

De Best Bunny stempelset is zo’n schattige set die enorm veelzijdig is. Ik gebruik deze set niet alleen voor Pasen, maar ook voor verjaardagen, babykaartjes en zomaar kaartjes.

Door gebruik te maken van de tekst ‘You made my day’ is dit een gave kaart om te sturen om iemand te bedanken.


Allereerst heb ik de achtergrond gestempeld met versamark inkt. Met witte embossing poeder en de heattool ontstond deze achtergrond. Daarna ging ik met sponsjes met twee kleuren inkt te werk en maakte ik mijn eigen achtergrond.

Het lastigste was het maken van het konijntje. Het zijn allemaal kleine stempels, dus ben ik erg secuur te werk gegaan. Met de blender pen en inkt heb ik alle losse onderdelen van het konijn ingekleurd. Met writing markers kleurde ik de wortel. Vervolgens heb ik alle onderdelen aan elkaar geplakt en een cirkel gestanst.

Het blijft een enorm gave stempelset waarbij je veel verschillende technieken kunt gebruiken. Wil je deze, of andere technieken van mij leren? Kijk dan in de agenda voor een overzicht van de aankomende workshops.
Heb je na het zien van dit project ook jeuk in de vingers gekregen en wil je zelf aan de slag gaan? Mail mij dan je bestelling door op info@margamaakt.nl en ontvang een leuke attentie bij je bestelling.

Vergeet je ook niet te stemmen op mijn project? Stemmen kan hier.

Gebruikte materialen:

Basis materialen:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *