Cardmaking,  Stampin' Up!

Birthday Bunny

Er was een klein meisje jarig dat alweer drie jaar oud werd. Voor mij de perfecte kans om weer een mooie kaart te maken. Met de stempelset Best Bunny maakte ik een hele leuke kaart. Lees snel verder om te zien wat ik gemaakt heb.

Op Pinterest had ik wat leuke kaarten voorbij zien komen die met deze stempelset gemaakt zijn. Dit inspireerde mij om deze kaart te maken.

Om de kaart meer textuur te geven stanste ik met een embossingfolder een mooie achtergrond voor mijn kaart. De softly falling embossing folder is echt een favoriet en kun je voor zoveel verschillende gelegenheden gebruiken!

Deze kaart is voor een driejarig meisje, dus wilde ik het simpel en schattig houden. Als eerste stempelde ik alle onderdelen van het konijntje om deze vervolgens met de Stampin’ Up! alcohol blends in te kleuren.

Het lastigste aan het maken van deze kaart was alle losse elementen met elkaar verbinden en op de kaart plakken. Door middel van de multi purpose liquid glue kon ik alles netjes vastlijmen.

Ik hoop dat de jarige blij is met haar kaart, ik ben in ieder geval erg tevreden! Wil je deze stempelset met bijpassende pons bestellen? Wees er snel bij, want deze set gaat ons helaas verlaten. Mail mij je bestelling op info@margamaakt.nl en ontvang een leuke attentie bij je bestelling.

Gebruikte materialen:

Basis materialen:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *