Pocket Pages,  Stampin' Up!

Knutselkwebbels Bloghop

Met de komst van de nieuwe jaargids van Stampin’ Up! is het hoog tijd voor een bloghop. Hop mee en doe enorm veel inspiratie op. Ik heb gekozen om te werken met de nieuwe Memories & More set Magnolia Lane.

Zoals je misschien wel weet hou ik een jaaralbum bij, waarbij ik iedere week documenteer door middel van foto’s en tekst. Ik loop enkele weken achter inmiddels, wat ik niet erg vind, daardoor kon ik een week uitkiezen die goed paste bij deze set.

De Magnolia Lane Memories & More set is onderdeel van de suite. De suite bestaat uit een stempelset met framelits, prachtig Designer Series Paper (DSP), embellishments en nog veel meer moois!

Naast de kaartjes uit de Memories & More set heb ik voor de basis van mijn layout het DSP gebruikt. Ik ben helemaal weg van de diepgroene Mossy Meadow in combinatie met zachte pasteltinten. Dit zie je dan ook terug in de layout.

Met de Lined Alphabet stempelset, maakte ik een titel. In deze week ging ik naar de maandelijkse teamvond van mijn upline Natalie.
Dit stempelde ik met Mossy Meadow. Ik maakte zelf een journaling kaartje, door een 3×4 kaartje te snijden en te decoreren. Hierdoor paste deze perfect in het 4×4 vakje.
Naast kaartjes zitten er ook stickervellen in de Memories & More set. Super gaaf om je Pocket Pages mee te decoreren.

Wat is het toch een gave suite om mee te werken! Zo gaaf dat ik er een workshop mee ga geven. Vindt jij dit ook een mooie set en wil je ook met deze producten aan de slag? Reserveer dan hier je plekje! Wees er snel bij want vol=vol!

Klik op onderstaande button(s) om verder te hoppen en lees wat mijn teamgenootjes voor moois hebben gemaakt!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *