Cardmaking,  Stampin' Up!

CASE it!

CASE it! Maar dan net even anders! Vrijdagavond was het weer tijd voor onze maandelijkse teamavond van mijn upline Natalie. Ik had de eer om een workshop te mogen verzorgen.

Hoewel ik de workshop Popup Panel card had voorbereid besloten we om iets anders te gaan doen! We kozen elk een kaart uit de nieuwe gids om na te maken. Eerst met exact dezelfde stempels als uit de gids en daarna als uitdaging met een andere stempelset maar wel met dezelfde kleuren.

Ik koos een kaart uit de Magnolia lane suite. Ik paste wel wat dingen aan. De kaart uit de gids is met potloden ingekleurd maar ik wilde heel graag met de blends werken. Zo paste ik mijn kaart een beetje aan. 

Hieronder zie je het resultaat van mijn zelfgemaakte kaarten.

Als basis koos ik voor een zachte kleur groen. De Soft Sea Foam was hier perfect voor, helemaal in combinatie met Petal Pink. Met Memento inkt stempelde ik de afbeeldingen om ze daarna lekker ontspannen in te kleuren met de blends.

Ik hou niet van veel versiersels zoals lintjes, kraaltjes of enamel dots. Dus beide kaarten zijn vrij rustig gebleven.

Voor de tweede kaart pakte ik de stempelset Above the Clouds. Hierdoor kon ik een beetje hetzelfde effect maken als de eerste kaart, maar zoals je ziet, is het een compleet andere kaart geworden!

 

Lijkt het je ook leuk om te leren hoe je mooie, creatieve kaarten kunt maken? Kijk in de agenda voor onze workshops en geef je snel op, want vol=vol!!!

Gebruikte Materialen:

Basis Materialen:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *