Cardmaking,  Stampin' Up!

August ’19 International blog highlights

Iedere maand organiseert Kylie Bertucci een bloghop waarbij je kunt stemmen op je favoriete kaarten. Tien kaarten winnen en doen mee aan een speciale bloghop. Helaas heb ik nog niet mogen winnen, maar ik vind het erg leuk om iedere keer weer mee te doen. Benieuwd welke kaart ik deze maand gemaakt heb?

* This blog is written in Dutch, please select your preffered language in the side bar.

Ik zocht naar een zomerse stempelset om een mooie kaart mee te maken. Met de tropische temperaturen die we de afgelopen weken gehad hebben moest ik de stempelset Tropical Chic wel gebruiken!

De nieuwe incolors zijn zo gaaf, dat ik deze in mijn kaart heb verwerkt.

Allereerst sneed ik al het cardstock in de juiste formaten. Als basis koos ik de Pretty Peacock met als accent kleur Seaside Spray.

 

De bladeren stempelde ik in twee kleuren. Dit is een enorm, makkelijke maar leuke techniek. Je doet eerst een lichte kleur inkt op je stempel en met een sponge dauber breng je een donkere kleur aan op de stempel.

Vervolgens stempel je de afbeelding op je papier. Deze techniek paste ik toe op de blaadjes en de bloemetjes. Na het stempelen stanste ik de bloemetjes uit en plakte deze met dimensionals op de kaart.

Gebruikte materialen:

Basis materialen:

Lijkt het je ook leuk om eens een kaart te komen maken? Houdt onze agenda in de gaten voor de workshop data.

Vindt je mijn kaart leuk en wil je je stem uitbrengen? Ook dat kan! Klik hier om te stemmen. Alvast bedankt voor je stem!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *