Cardmaking,  Stampin' Up!

Team uitdaging juli

Afgelopen week ontving ik een envelop met allemaal mooie spulletjes en bijgevoegde opdrachten. Spannend, de team uitdagingen gaan weer van start.
Iedere maand word ik door mijn teamleider uitgedaagd om iets creatiefs te maken met de producten van Stampin’ Up!
Lees snel verder om te zien wat de uitdaging van afgelopen maand was.

De uitdaging voor de maand juli was om een mannenkaart te maken. Ik ontving en 10×14 cm Designer Series Paper uit de set Come Sail Away. 
Gezien het feit dat ik weinig tot geen mannenkaarten maak, was dit voor mij een echte uitdaging. Ik heb dan ook even goed moeten nadenken wat ik hiermee moest doen.

Ineens bedacht ik mij dat ik onlangs de stempelset Puur Natuur heb gekocht. Deze lag nog te wachten om gebruikt te worden dus greep ik mijn kans.
Ik stempelde met Crumb Cake en Early Espresso de doorsnede van de boomstam. Door middel van sponge daubers kreeg ik het kleurverloop. De tekst knipte ik na het stempelen uit en plakte ik met mini dimensionals op de kaart.

Door het gebruik van een ‘druk’ dessin als achtergrond voeg ik liever niet al te veel verschillende elementen toe aan de kaart.
Ik ben erg tevreden met de kaart, maar ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Zelf ook eens een kaart maken? Kijk in de agenda voor de aankomende workshops. Wij verzorgen ook passende workshops aan huis. Neem hiervoor contact met ons op via email info@margamaakt.nl

Gebruikte materialen:

Gebruikte basis materialen:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *