Cardmaking,  Stampin' Up!

Team uitdaging augustus

Iedere maand word ik door mijn upline uitgedaagd met een opdracht om iets moois te maken met de producten van Stampin’ Up!
Zo maakte ik vorige maand een echte mannenkaart, deze maand maakte ik een kerst kaart. 

Hoewel de temperaturen nog erg hoog zijn, begin ik al wel in de kerst stemming te komen.
Dat klinkt misschien een beetje raar, maar ik heb de nieuwe najaarscatalogus van Stampin’ Up! al enige tijd in huis en hoe vaker ik erin kijk, hoe enthousiaster ik word! Na mijn pre-order te hebben geplaatst, kon ik lekker aan de slag met mijn spulletjes.
De uitdaging voor deze maand is om een kaart te maken afgeleid van een kaart uit de jaar catalogus. Ik gaf er mijn eigen draai en maakte deze kerstkaart.
Ik ontving een wit uitgestanste zeshoek die ik stempelde met de bomen uit de stempelset Puur Natuur. 

In de najaarscatalogus vindt je maar liefst drie Nederlandse stempelsets!!! Eentje daarvan is Tjokvol Kerst en die gebruikte ik om de tekst Vrede & Vreugde te stempelen.
De achtergrond is 15×15 cm DSP, ook uit de najaarscatalogus. Deze matte ik op Crumb Cake. 

Wil je ook eens een kaart maken of iets anders creatiefs? Kijk dan in de agenda voor de aankomende workshops. Heb je nog geen najaarscatalogus in huis maar wil je deze wel ontvangen? Mail mij dan op info@margamaakt.nl en er komt een gids jouw kant op!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *