Pocket Pages,  Stampin' Up!

Scrapbooking Global Bloghop

Iedere maand organiseert de Facebook groep Scrapbooking Global – Stampin Up een bloghop. Iedereen kan hier aan mee doen. Zo besloot ik om ook deze maand weer mee te doen. Het thema van deze maand is What little boys are made of.

*Select at the right your language, this blog is written in Dutch.

Hoewel Oliver niet heel erg klein meer is, heb ik nog heel veel gave lay-outs te maken. Zo zijn we afgelopen zomer in de vakantie naar het Dinopark geweest op het oude vliegveld terrein in Enschede.
Met de Dino Roar Suite Bundle die uitkwam dit jaar, had ik gelijk een lay-out voor ogen die ik wilde maken.

Ik ben enorm gek op de Mango Melody kleur, deze past bij zoveel verschillende soorten foto’s en gelegenheden. Dit werd dan ook, samen met Pretty Peacock, de basis voor mijn lay-out.
Met mijn kleine HP Sprocket printte ik drie van mijn favoriete foto’s van het dagje uit. Deze matte ik op effen cardstock.
De titel stempelde ik met de Lined Alphabet stempelset. De letters uit deze stempelset zijn makkelijk uit te knippen, maar er zijn ook bijpassende stanzen verkrijgbaar.
De dino’s stempelde ik in verschillende kleuren, Pretty Peacock, Mango Melody & Old Olive. Deze stanste ik uit met de bijpassende stanzen.
Ik ben erg blij met het geheel, maar heb nog veel meer foto’s van deze gezellige dag dus ik maak er nog een Pocket Pages pagina naast. Houdt mijn blog in de gaten, deze zal ik uiteraard ook met jullie delen.

Kijk onderstaand filmpje om te zien hoe mijn lay-out tot stand is gekomen en welke materialen ik allemaal gebruikt heb.

Wil je ook graag aan je fotoalbum werken maar heb je een duwtje in de rug nodig? Kijk in onze agenda voor de online workshops die we aanbieden.
Producten bestellen? Ook dat kan! Ik verzorg je bestelling graag. Boven de €50,00 vervallen de verzendkosten (binnen NL) en ontvang je een leuk presentje bij je bestelling. Voor meer info/bestellen mail mij op info@margamaakt.nl

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *