Crafty Challenge Blog Hop – Augustus 2023

Welkom op mijn website, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Mijn naam is Marga Bultena en ik ben een Stampin’ Up! demonstrator sinds 2017. Vanaf de geboorte van mijn zoon Oliver ben ik creatief met foto’s en geef ik (online) workshops.

Deze maand hop ik mee met de Crafty Challenge, waarin ik word uitgedaagd om een project te maken n.a.v. een schets.

*Select at the right your language, this blog is written in Dutch.

De schets is eigenlijk een kaart schets, maar ik wist het om te buigen naar een 6×8 pagina voor in mijn album. Zo maakte ik met verschillende vellen Designer Series Paper onderstaande layout.
Een enorme titel, stanste ik met de fantastische Alphabet a la mode stansen.

Dank je wel dat je een bezoekje aan mijn blog kwam brengen, neem vooral ook een kijkje bij de andere deelnemers!Blog Hop Index


Deze layout ook maken? Shop de benodigde producten 24/7 in mijn webshop of bestel mee met de verzamelbestelling. Bestel je voor €50,- of meer? Dan ontvang je een uitnodiging voor mijn VIP groep, de maandelijkse tutorial bundel met projecten van demonstrators wereldwijd, de nieuwe minicatalogus en een gastvrouw cadeautje (afhankelijk van je bestelwaarde).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *