Ben je nieuwsgierig naar de producten die Stampin’ Up! te bieden heeft maar weet je niet waar te beginnen? Geen nood, ik help je graag! Of je nu een beginnende of gevorderde creatieveling bent, Stampin’ Up! biedt een ruim assortiment producten aan.

Heb je producten uit de catalogus gezien die je wilt bestellen? Stuur een email naar info@margamaakt.nl en dan bestel ik de producten voor je mee in de volgende verzamelbestelling. Je ontvangt altijd een bevestiging van mij via de email met de door jou bestelde producten. Na ontvangst van betaling gaat je bestelling mee in de verzamelbestelling. Betalingen gaan via overboeking of tikkie verzoek.

Daarnaast kun je ook rechtstreeks via mijn webshop de producten van Stampin’ Up! aanschaffen. Vergeet dan niet om mij als demonstrator te selecteren en gebruik mijn gastvrouw code, zodat ik je een bedankje kan sturen.

Bestel je voor €50,- of meer? Dan ontvang je een cadeautje bij je bestelling. Het cadeautje wisselt iedere maand. In de eerste week van de nieuwe maand maak ik bekend wat dit is. Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor de besloten Facebook VIP groep waar je inspiratie kunt opdoen, mee kunt doen met challenges, exclusieve tutorials kunt downloaden en nog veel meer!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen over de producten van Stampin’ Up!? Stuur mij gerust een email op info@margamaakt.nl