Het starterspakket van Stampin’ Up! is een pakket aan producten die je zelf samenstelt. Je hebt hierbij de keuze om producten uit de lopende jaarcatalogus, seizoenscatalogi en/of online only producten te selecteren. Het starterspakket kost €129,- maar je mag producten uitkiezen met een waarde van €175,-* Je vindt hier alle informatie met betrekking tot het starterspakket.  Bestel je dit pakket, dan is dit ook direct je inschrijving als Stampin’ Up! demonstratice. *wijzigingen voorbehouden, acties kunnen per kwartaal wijzigen.

Hi! Ik ben Marga en sinds oktober 2022 onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratice. Sinds mijn demoschap is het team Smart Stampers ontstaan. Dit team is voor Stampin’ Up! demonstratrices die graag creatief bezig zijn. Of het nu hobby matig is voor jezelf of als je meer uit je demoschap wilt halen en een business wilt bouwen. Alles is mogelijk.

Zou je graag het starterspakket willen bestellen en hiermee Stampin’ Up! demonstratice worden? Neem gerust vrijblijvend contact met me op door een email te sturen naar onderstaand e-mailadres.

info@margamaakt.nl

Wat kun je van mij verwachten als jouw teamleidster?

  • Een welkomstpakket met informatie
  • Toegang tot de Facebook groep Smart Stampers
  • Toegang tot de WhatsApp groep Smart Stampers
  • Cadeautjes bij titelbevorderingen, verjaardag en mijlpalen
  • Maandelijkse online teamavonden/middagen
  • Exclusieve voordelen bij het aanmelden van workshops
  • Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
  • Een hele hoop gezelligheid en creativiteit
  • Een duwtje in de rug, tips & tricks voor het starten van je Stampin’ Up! Business
  • Beschikbaar voor al je vragen rondom je demoschap

Stampin’ Up! is voor mij meer dan op elkaar afgestemde producten.

Dankzij Stampin’ Up! heb ik een creatieve uitlaatklep gevonden, zijn er waardevolle vriendschappen ontstaan en heb ik een manier gevonden om stress los te laten. In de drukke tijden waarin we leven, waarin we altijd iets ‘moeten’ vind ik het enorm fijn om een creatieve hobby te hebben. Deze hobby brengt mij ontspanning, rust, creativiteit en daarnaast laadt het mijn batterij weer op.

Moet ik in Duitsland wonen om lid te worden van je team?

Nee, je hoeft niet in Duitsland te wonen. Stampin’ Up! bevindt zich wereldwijd. Om lid te kunnen worden van mijn team moet je in Europa wonen.

Als ik geen demonstratice meer wil zijn, of enkel het starterspakket wil aanschaffen, wat dan?

Ik zou het jammer vinden als je stopt, maar dit is uiteraard geen probleem. Je demoschap vervalt automatisch als je geen bestellingen (meer) plaatst, ook na aanschaf van je starterspakket. Geen kleine lettertjes.

Wil je wel actief demonstratice blijven en gebruik maken van de korting (20-25%) dan wordt er van je verwacht dat je een kwartaal omzet van €372 behaald. Haal je dit niet, dan vervalt je demoschap automatisch.

Wil je graag meer informatie ontvangen? Stuur me gerust een email.

Als ervaren Stampin’ Up! demonstratice beantwoord ik graag al je vragen en help ik je op weg tijdens je demoschap. Je bent welkom in mijn gezellige, creatieve team en ik hoop dat je net als ik veel plezier zult beleven aan de producten van Stampin’ Up!

Ga jij de sprong wagen? Aanmelden kan hier.