Over mij

Hi! Ik ben Marga.

Welkom op mijn website.
Sinds ik mij kan herinneren ben ik altijd al creatief bezig geweest met verschillende projecten. In oktober ’22 ben ik als onafhankelijke demonstratrice ingestapt bij Stampin’ Up! in het Samen Stempelen team van Kaylee den Breejen.

Na de geboorte van mijn zoon Oliver besloot ik om de dierbare foto’s vast te leggen. Dit doe ik middels Scrapbooking & Pocket Pages. Ik kreeg de slag te pakken en leerde steeds meer. Op een dag besloot ik dit door te geven en workshops te verzorgen. Inmiddels geef ik maandelijks (online) workshops met heel veel plezier!

Stampin’ Up! producten bestellen

Ben je nieuwsgierig naar de producten die Stampin’ Up! te bieden heeft maar weet je niet waar te beginnen? Geen nood, ik help je graag! Of je nu een beginnende of gevorderde creatieveling bent, Stampin’ Up! biedt een ruim assortiment producten aan.

Heb je producten uit de catalogus gezien die je wilt bestellen? Stuur een email naar info@margamaakt.nl en dan bestel ik de producten voor je mee in de volgende verzamelbestelling. Je ontvangt altijd een bevestiging van mij via de email met de door jou bestelde producten. Na ontvangst van betaling gaat je bestelling mee in de verzamelbestelling. Betalingen gaan via overboeking of tikkie verzoek. Daarnaast kun je ook rechtstreeks via Stampin’ Up! bestellen via www.webshop.margamaakt.nl
Bestel je voor €50,- of meer? Dan ontvang je een extraatje bij je bestelling. Dit wisselt iedere maand. In de eerste week van de nieuwe maand maak ik bekend wat dit is. Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor de Marga Maakt VIP groep waar je tutorials kunt downloaden, inspiratie op kunt doen en de ruimte hebt om vragen te stellen.

Workshops

Sinds eind 2021 geef ik creatieve workshops vanuit mijn workshop ruimte in Losser. In de workshops leer je nieuwe technieken, ga je aan de slag met de nieuwste producten & help ik je op weg om je project af te ronden.
In de agenda vindt je de geplande workshops voor aankomend seizoen. Aanmelding is verplicht en kan via de webshop.
Wil je zelf een workshop organiseren in samenwerking met mij? Dat kan natuurlijk ook! Neem hiervoor even contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Mailen kan naar info@margamaakt.nl

Team Smart Stampers

Sinds 2022 is het team Smart Stampers ontstaan. Dit is een team met creatievelingen die dezelfde passie delen. Onder mijn begeleiding help ik je op weg om van je hobby je werk te maken. Dit hoeft natuurlijk niet! Je kunt je demoschap inrichten zoals je dat zelf wilt. Voor meer informatie over het startpakket en instappen klik hier.