Scrapbook Sunday Blog Hop | Into the Woods

Welkom op mijn website, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Mijn naam is Marga Bultena en ik ben een Stampin’ Up! demonstrator sinds 2017. Vanaf de geboorte van mijn zoon Oliver ben ik creatief met foto’s en geef ik (online) workshops.

Deze keer hop ik mee in een Scrapbook Sunday Blog Hop, waarbij alle deelnemers een scrapbook pagina delen. Laat je inspireren en motiveren om weer lekker creatief aan de slag te gaan met je foto’s.

*Select at the right your language, this blog is written in Dutch.

Ik ging aan de slag met nieuwe items uit de Online Only collectie, die afgelopen dinsdag 5 maart aan mijn webshop zijn toegevoegd.
Onlangs waren we in het bos en Oliver mag graag klimmen. In elke boom moest hij klimmen die we tegen kwamen, en dat was voor mij een mooi moment om wat foto’s te maken!

Alle product informatie vindt je onderaan dit blog bericht. Neem ook een kijkje bij de andere deelnemers en laat je inspireren.



Blog Hop Index


8 gedachten over “Scrapbook Sunday Blog Hop | Into the Woods

  1. Marga, Thanks for creating such a FUN layout… That wood stamp looks very interesting, I may have to pop that one in my cart when I do my next order. Love the sneaky lil bit of the magnolia in there as well…
    Cheers Shaz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *