Sun | Bloghop Stempelschatten | Tropical

Welkom op mijn website, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Mijn naam is Marga Bultena en ik ben een Stampin’ Up! demonstrator sinds 2017. Vanaf de geboorte van mijn zoon Oliver ben ik creatief met foto’s en geef ik (online) workshops. Naast het creatief verwerken van foto’s mag ik ook graag kaarten maken.

Vandaag doe ik mee met de Stempelschatten Bloghop, waarin we je inspireren in het thema ‘Tropical’. Stempelschatten zijn ‘verborgen’ sets uit de lopende catalogi of online only collectie. Om je te inspireren laten we je deze ‘verborgen’ pareltjes zien. Zo werk ik vandaag met de bundel ‘Sea Turtle’ uit de jaar catalogus.

Ik geniet nog een beetje na van mijn vakantie, we zijn amper een week thuis, maar och wat hebben we het mooi gehad! Tropische temperaturen, heerlijk eten, goed gezelschap en boordevol activiteiten. Zo vloog onze vakantie voorbij!

De foto op de layout is toch wel de mooiste foto van de vakantie, helemaal omdat Oliver deze van ons maakte. Met de stempelset ‘Sea Turtle’ maakte ik deze tropische pagina.

Had jij deze stempelset al gespot in de catalogus? Ben je benieuwd naar nog meer verborgen pareltjes? Hop rond en laat je inspireren.



Blog Hop Index


Onderstaand een selectie van de producten die ik heb gebruikt om deze kaart te maken. Je shopt alle producten 24/7 in mijn webshop of bestel mee met de verzamelbestelling. Voor meer informatie neem gerust contact met me op via info@margamaakt.nl

18 gedachten over “Sun | Bloghop Stempelschatten | Tropical

  1. Ook al zo’n mooie scrapbook pagina. Deze layout laat zien dat je niet bang moet zijn voor ‘leegte’ in je layout (scrapbook pagina of kaart). Ik heb vaak de neiging om mijn kaarten vol te proppen maar dit vind ik ook prachtig!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *