Contact

Hi! Ik ben Marga.

Welkom op mijn website.
Sinds ik mij kan herinneren ben ik altijd al creatief bezig geweest met verschillende projecten. In juni 2017 ben ik als onafhankelijke demonstratrice ingestapt bij Stampin’ Up! in het Lovely Stampers team van Helene den Breejen.

Na de geboorte van mijn zoon Oliver besloot ik om de dierbare foto’s vast te leggen. Dit doe ik middels Scrapbooking & Pocket Pages. Ik kreeg de slag te pakken en leerde steeds meer. Op een dag besloot ik dit door te geven en workshops te verzorgen. Inmiddels geef ik al bijna twee jaar workshops met heel veel plezier!

Naast het vastleggen van mooie momenten in de fotoboeken maak ik ook graag kaarten. Met voorkeur Fun Fold kaarten. Het is zo bijzonder wat een zelfgemaakte kaart kan doen! In mijn webshop vindt je een selectie van kaarten die ik verkoop, waarbij er een bijdrage naar het goede doel gaat.

Stampin’ Up! producten bestellen

Ben je nieuwsgierig naar de producten die Stampin’ Up! te bieden heeft maar weet je niet waar te beginnen? Geen nood, ik help je graag! Of je nu een beginnende of gevorderde creatieveling bent, Stampin’ Up! biedt een ruim assortiment producten aan.

Heb je producten uit de catalogus gezien die je wilt bestellen? Stuur een email naar info@margamaakt.nl en dan bestel ik de producten voor je mee in de volgende verzamelbestelling. Je ontvangt altijd een bevestiging van mij via de mail met de door jou bestelde producten. Na ontvangst van betaling gaat je bestelling mee in de verzamelbestelling. Betalingen gaan via overboeking of tikkie verzoek. Daarnaast kun je ook rechtstreeks via Stampin’ Up! bestellen via www.webshop.margamaakt.nl
Bestel je voor €50,- of meer? Dan ontvang je een extraatje bij je bestelling. Dit wisselt iedere maand. In de eerste week van de nieuwe maand maak ik bekend wat dit is.

Workshops

Sinds 2018 geef ik creatieve workshops vanuit huis of op locatie. In de workshops leer je nieuwe technieken, ga je aan de slag met de nieuwste producten & help ik je op weg om je project af te ronden. 
In de agenda vindt je de geplande workshops voor aankomend seizoen. Aanmelding is verplicht en kan via de webshop.
Wil je zelf een workshop organiseren in samenwerking met mij? Dat kan natuurlijk ook! Neem hiervoor even contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Mailen kan naar info@margamaakt.nl

Team Smart Stampers

Sinds 2019 is het team Smart Stampers ontstaan. Zo is onder andere vriendin & teamgenootje Joyce Benjamins is bij mij ingestapt tijdens een gave promotie actie en is nog steeds een actieve, onafhankelijke demonstratrice. Samen hebben we nog grootse plannen en helpen we elkaar om onze gestelde doelen te halen. Naast ‘werk’ kunnen we ook enorm genieten van een middagje samen knutselen.
Overweeg je om in te stappen? Dat lijkt me super gezellig!  Neem contact met mij op voor meer informatie.