Crafty Challenge | Januari ’24

Welkom op mijn website, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Mijn naam is Marga Bultena en ik ben een Stampin’ Up! demonstrator sinds 2017. Vanaf de geboorte van mijn zoon Oliver ben ik creatief met foto’s en geef ik (online) workshops.

Deze maand hop ik mee met de Crafty Challenge, waarin ik word uitgedaagd om een project te maken door het kiezen van dobbelstenen.

*Select at the right your language, this blog is written in Dutch.

Ik koos ervoor om niet met alle dobbelstenen iets te maken, maar enkel met twee. Voor mijn layout gebruikte ik de stenen ‘Staple’ en ‘Friendship’.

Ik had nog foto’s liggen van de Demodag Zuid, waar ik vorig jaar juli naartoe ging. Met het gezin maakten we er een heerlijk weekendje weg van, want het was best een eindje rijden. Het was een heerlijke dag en dat is aan de foto’s ook wel te zien! Mooie vriendschappen zijn ontstaan en er is heerlijk geknutseld.

Dank je wel dat je een bezoekje aan mijn blog kwam brengen, neem vooral ook een kijkje bij de andere deelnemers.Blog Hop Index


Benieuwd naar de gebruikte producten? Je shopt ze 24/7 in mijn webshop of bestel mee met de verzamelbestelling.

8 gedachten over “Crafty Challenge | Januari ’24

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *