Sale-a-Bration Blog Hop

Welkom op mijn website, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Mijn naam is Marga Bultena en ik ben een Stampin’ Up! demonstrator sinds 2017. Vanaf de geboorte van mijn zoon Oliver ben ik creatief met foto’s en geef ik (online) workshops.

Deze keer hop ik mee met een Sale-a-Bration hop, waarin we je inspiratie geven met de exclusieve Sale-a-Bration producten.

*Select at the right your language, this blog is written in Dutch.

Het ‘Zalig Zomers’ Designer Series Papier was perfect voor het vastleggen van dit speciale moment. Het DSP heeft verschillende prints in een uiteenlopend kleurenschema, maar ik koos bewust om enkel met de zachte blauw en donkere groen tinten te werken.

Wist je dat je enkel deze maand nog gratis Sale-a-Bration producten kan toevoegen bij je bestelling? Alle informatie m.b.t. deze geweldige actie vindt je hier.

Wil je nog meer inspiratie zien met deze producten? Hop dan verder en kijk wat de overige deelnemers hebben gemaakt.Blog Hop Index


Benieuwd naar de gebruikte producten? Je shopt ze 24/7 in mijn webshop of bestel mee met de verzamelbestelling.

2 gedachten over “Sale-a-Bration Blog Hop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *