Crafty Collaborations Challenge | Sketch

Welkom op mijn website, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Mijn naam is Marga Bultena en ik ben een Stampin’ Up! demonstrator sinds 2017. Vanaf de geboorte van mijn zoon Oliver ben ik creatief met foto’s en geef ik (online) workshops.

Vandaag doe ik mee met de challenge van de Crafty Collaborations, waarin we een project maken aan de hand van een schets.

*Select at the right your language, this blog is written in Dutch.

Ik wilde eerst een scrapbook pagina maken, maar kwam er niet echt uit dus besloot ik toch maar om een kaart te maken. Er was net weer een nieuwe bestelling van Stampin’ Up! binnen gekomen en daar zat de nieuwe bundel Thoughtful Expressions in. Het was dus een makkelijke keuze met welke set ik aan de slag wilde gaan!

tekst

Dank je wel dat je een bezoekje aan mijn blog kwam brengen, neem vooral ook een kijkje bij de andere deelnemers voor meer inspiratie met deze schets.Blog Hop Index


5 gedachten over “Crafty Collaborations Challenge | Sketch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *