Technique Tuesday Bloghop | Coloring with Stampin Blends

Welkom op mijn website, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Mijn naam is Marga Bultena en ik ben een Stampin’ Up! demonstrator sinds 2017. Vanaf de geboorte van mijn zoon Oliver ben ik creatief met foto’s en geef ik (online) workshops.

Deze maand hop ik mee in een techniek bloghop, waarbij de Stampin Blends centraal staan.

*Select at the right your language, this blog is written in Dutch.

Ik koos deze keer voor het maken van een kaart, in plaats van een scrapbook pagina of pocket page layout. Met de blends maakte ik een achtergrond door met de kwast kant strepen te zetten in meerdere kleuren. Door zo’n drukke achtergrond te maken, laat ik de rest van de kaart rustig.

Hop rond en doe nog meer inspiratie op met de Stampin’ Blends en ga zelf ook lekker aan de slag!

Wist je dat de gebruikte kleuren in mijn kaart binnenkort niet meer beschikbaar zijn? Vindt je deze kleuren mooi en wil je de producten nog aanschaffen? Wacht dan niet te lang, want op is echt op!Blog Hop Index


Shop de benodigde producten 24/7 in mijn webshop of bestel mee met de verzamelbestelling. Bestel je voor €50,- of meer? Dan ontvang je een uitnodiging voor mijn VIP groep, de maandelijkse tutorial bundel met projecten van demonstrators wereldwijd, de nieuwe minicatalogus en een gastvrouw cadeautje (afhankelijk van je bestelwaarde).

Voor vragen &/of meer informatie kun je altijd contact met mij opnemen via info@margamaakt.nl
Bedankt voor het lezen van mijn blog, ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achter laat!

4 gedachten over “Technique Tuesday Bloghop | Coloring with Stampin Blends

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *