Kaart inspiratie | Time to Celebrate!

Vorige week was mijn collega jarig en mocht hij 55 kaarsjes uitblazen. Ik wist direct met welke stempelsets ik een kaart voor hem wilde maken, we hebben het namelijk altijd over (lekker) eten!

*Select at the right your language, this blog is written in Dutch.

Het idee om een mega broodje hamburger te bouwen, had ik gezien op Pinterest. Ik stempelde het broodje maar liefst vier keer en knipte de onder en bovenkant weg om zo mijn mega broodje hamburger te bouwen. Vervolgens kleurde ik alle onderdelen in met de watercolor potloden.

Bij een enorme burger hoort natuurlijk ook wat te drinken en zo stempelde ik nog een bierpull met een retired stempelset. Om wat meer textuur toe te voegen en mijn gekleurde elementen echt van mijn kaart te laten knallen, gebruikte ik de embossing folder ‘Forever Plaid’ uit de mini catalogus.

Dank je wel voor het lezen van mijn blog vandaag. Als je geïnspireerd bent geraakt door mijn kaart, laat dan vooral een reactie achter onder dit bericht.

Onderstaand een selectie van de producten die ik heb gebruikt om deze layouts te maken. Je shopt alle producten 24/7 in mijn webshop of bestel mee met de verzamelbestelling. Voor meer informatie neem gerust contact met me op via info@margamaakt.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *