Halloween is almost here!

Welkom op mijn website, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Mijn naam is Marga Bultena en ik ben een Stampin’ Up! demonstrator sinds 2017. Vanaf de geboorte van mijn zoon Oliver ben ik creatief met foto’s en geef ik (online) workshops.

Deze keer hop ik mee met een Halloween blog hop, hop je ook mee?

*Select at the right your language, this blog is written in Dutch.

Halloween, you hate it or you love it! In Amerika is Halloween een groots feest, en langzaam aan komt dit spektakel ook naar Nederland. Wij gaan de laatste jaren naar een Amerikaans Halloween feestje, compleet in kostuum. Oliver vindt Halloween namelijk fantastisch! Ik hou er ook wel van om je ‘eng’ aan te kleden.

Met Halloween op komst, bedacht ik mij dat ik de foto’s van vorig jaar nog niet had ingeplakt. Hoog tijd dus om te doen! Oliver ging vorig jaar als Dracula en won daarmee een ‘best costume award’.Blog Hop Index


Deze layout ook maken? Shop de benodigde producten 24/7 in mijn webshop of bestel mee met de verzamelbestelling. Bestel je voor €50,- of meer? Dan ontvang je een uitnodiging voor mijn besloten VIP groep op Facebook, maandelijkse tutorial bundel met projecten van demonstrators wereldwijd, een gastvrouw cadeautje (afhankelijk van je bestelwaarde) en een lootje voor mijn prijzenfestijn!

Voor vragen &/of meer informatie kun je altijd contact met mij opnemen via info@margamaakt.nl
Bedankt voor het lezen van mijn blog, ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achter laat!

8 gedachten over “Halloween is almost here!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *