Crafty Challenge Blog hop – Oktober 2023

Welkom op mijn website, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Mijn naam is Marga Bultena en ik ben een Stampin’ Up! demonstrator sinds 2017. Vanaf de geboorte van mijn zoon Oliver ben ik creatief met foto’s en geef ik (online) workshops.

Deze maand hop ik mee met de Crafty Challenge, waarin ik word uitgedaagd om een project te maken n.a.v. ‘pick the dice’.

*Select at the right your language, this blog is written in Dutch.

Pick the dice, dat is de opdracht voor deze maand. Hoewel ik normaliter altijd een Pocket Page of een Scrapbook layout maak, koos ik er nu voor om een kaart te maken.

Ik koos de dobbelstenen ‘Sympathy’ en ‘Fancy Fold’. Dit soort kaarten vind ik enorm lastig om te maken, maar hoop toch altijd dat een zelfgemaakte kaart de steun geeft die de ontvanger nodig heeft.

De vouwtechniek van deze kaart zit hem in het ‘hekwerk’. Strookjes wit kaartkarton heb ik gevouwen en geweven in een patroon, zodat er een soort hekje ontstaat waar de bloemen uit bloeien. Een kaart die me lente kriebels geeft, al moet de winter nog starten!Blog Hop Index


Deze kaart ook maken? Shop de benodigde producten 24/7 in mijn webshop of bestel mee met de verzamelbestelling. Bestel je voor €50,- of meer? Dan ontvang je een uitnodiging voor mijn VIP groep, de maandelijkse tutorial bundel met projecten van demonstrators wereldwijd, de nieuwe minicatalogus en een gastvrouw cadeautje (afhankelijk van je bestelwaarde).

Voor vragen &/of meer informatie kun je altijd contact met mij opnemen via info@margamaakt.nl
Bedankt voor het lezen van mijn blog, ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achter laat!

10 gedachten over “Crafty Challenge Blog hop – Oktober 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *