New Years Celebrations | Blog hop

Welkom op mijn website, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Mijn naam is Marga Bultena en ik ben een Stampin’ Up! demonstrator sinds 2022. Vanaf de geboorte van mijn zoon Oliver ben ik creatief met foto’s en geef ik (online) workshops. Daarnaast mag ik graag (foto) kaarten of cadeautjes maken.

Deze maand hop ik mee in een ‘New Years Celebrations’ hop, georganiseerd door de Crafty Collaborations.

*Please note, this blog is written in Dutch.

Ik maakte deze Nieuwjaarskaart, waarbij ik verschillende technieken heb gebruikt. Ik zag een idee voorbij komen met het stempelen van meerdere ‘lagen’. Hierbij stempel je eerst op je cardstock en daarna nog eens, zodat je afdruk steeds lichter wordt. Met de kleuren Petal Pink & Sweet Sorbet maakte ik de basis voor mijn kaart. Het sentiment ‘Hello’ is met heat embossing gemaakt.

Benieuwd naar wat de andere deelnemers hebben gemaakt? Klik op een naam naar keuze en hop rond!Blog Hop Index


Deze kaart ook maken? Shop de benodigde producten 24/7 in mijn webshop of bestel mee met de verzamelbestelling. Bestel je voor €50,- of meer? Dan ontvang je een uitnodiging voor mijn besloten Facebook VIP groep, de maandelijkse tutorial bundel met projecten van demonstrators wereldwijd, de nieuwe minicatalogus en een gastvrouw cadeautje (afhankelijk van je bestelwaarde).

Voor vragen &/of meer informatie kun je altijd contact met mij opnemen via info@margamaakt.nl 
Bedankt voor het lezen van mijn blog, ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achter laat!

6 gedachten over “New Years Celebrations | Blog hop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *