Crafty Challenge Bloghop | December 2023

Welkom op mijn website, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Mijn naam is Marga Bultena en ik ben een Stampin’ Up! demonstratrice sinds 2017. Vanaf de geboorte van mijn zoon Oliver ben ik creatief met foto’s en geef ik (online) workshops.

Deze maand hop ik mee met een Crafty Challenge, waarin ik word uitgedaagd om een project te maken aan de hand van kleuren.

*Select at the right your language, this blog is written in Dutch.

De kleuren voor deze challenge zijn nog heerlijk in de winterse kerstsferen, maar ik wilde er iets heel anders mee maken en ging aan de slag met de producten uit de nieuwe mini catalogus en Sale-a-Bration brochure.

Met het vrolijke Designer Series Paper, in combinatie met de memories & more set kwam deze pagina tot stand. Oliver zijn schoolfoto’s moesten nog nodig ingeplakt worden!



Blog Hop Index


Deze layout ook maken? Shop de benodigde producten 24/7 in mijn webshop of bestel mee met de verzamelbestelling. Bestel je voor €50,- of meer? Dan ontvang je een uitnodiging voor mijn VIP groep, de maandelijkse tutorial bundel met projecten van demonstrators wereldwijd, de nieuwe minicatalogus en een gastvrouw cadeautje (afhankelijk van je bestelwaarde).

Voor vragen &/of meer informatie kun je altijd contact met mij opnemen via info@margamaakt.nl 
Bedankt voor het lezen van mijn blog, ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achter laat!

4 gedachten over “Crafty Challenge Bloghop | December 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *