Scrapbooking | Easy Layout

Vandaag deel ik een scrappagina met je, want deze maand staat scrapbooking & pocket pages centraal bij Stampin’ Up! Aan de hand van een voorbeeld die ik op Facebook voorbij zag komen, maakte ik onderstaande pagina.


Ik had nog schoolfoto’s van Oliver liggen en daar ben ik mee aan de slag gegaan. Ik had geen zin om te stempelen en koos ervoor om met de nieuwe Memories & More set aan de slag te gaan. Alle onderdelen die je op de layout ziet, komen uit deze set! Ideaal dus en heel erg mooi.

Deze layout ook maken? Shop de benodigde producten 24/7 in mijn webshop of bestel mee met de verzamelbestelling. Bestel je voor €50,- of meer? Dan ontvang je een uitnodiging voor mijn VIP groep, de maandelijkse tutorial bundel met projecten van demonstrators wereldwijd, de nieuwe minicatalogus en een gastvrouw cadeautje (afhankelijk van je bestelwaarde).

Voor vragen &/of meer informatie kun je altijd contact met mij opnemen via info@margamaakt.nl 

4 gedachten over “Scrapbooking | Easy Layout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *