Sweet Treats | Bloghop

Welkom op mijn website, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Mijn naam is Marga Bultena en ik ben een Stampin’ Up! demonstratrice sinds 2017. Vanaf de geboorte van mijn zoon Oliver ben ik creatief met foto’s en geef ik (online) workshops.

Deze maand hop ik mee in een Sweet Treats Bloghop, waarin ik word uitgedaagd om een project te maken aan de hand van zoetigheid.

Ik ben gek op zoetigheid, dus deze uitdaging ging ik maar al te graag aan! Zo maakte ik een layout van een uitje naar Ikea, waar Oliver en ik genoten van heerlijke cake met koffie. Het was een enorm gezellige dag!

Ondanks dat ik (nog) geen stempels heb met cake of taart, heb ik met de Share a Milkshake bundel en de Kiddin Around Suite er een zoete pagina van gemaakt.

Neem je ook een kijkje bij de andere deelnemers? Laat je vooral inspireren!Blog Hop Index


Deze layout ook maken? Shop de benodigde producten 24/7 in mijn webshop of bestel mee met de verzamelbestelling. Bestel je voor €50,- of meer? Dan ontvang je een uitnodiging voor mijn VIP groep, de maandelijkse tutorial bundel met projecten van demonstrators wereldwijd, de nieuwe minicatalogus en een gastvrouw cadeautje (afhankelijk van je bestelwaarde).

Voor vragen &/of meer informatie kun je altijd contact met mij opnemen via info@margamaakt.nl 
Bedankt voor het lezen van mijn blog, ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achter laat!

10 gedachten over “Sweet Treats | Bloghop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *