Scrapbook Sunday Blog Hop | Happy Day

Welkom op mijn website, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Mijn naam is Marga Bultena en ik ben een Stampin’ Up! demonstrator sinds 2017. Vanaf de geboorte van mijn zoon Oliver ben ik creatief met foto’s en geef ik (online) workshops.

Deze keer hop ik mee in een Scrapbook Sunday Blog Hop, waarbij alle deelnemers een scrapbook pagina delen. Laat je inspireren en motiveren om weer lekker creatief aan de slag te gaan met je foto’s.

*Select at the right your language, this blog is written in Dutch.

Nadat ik mijn preorder had ontvangen, kon ik niet wachten om aan de slag te gaan met de nieuwe producten die vanaf 1 mei verkrijgbaar zijn in mijn webshop. Ik raak altijd enorm geïnspireerd van nieuwe producten en wist ook direct dat ik aan de slag wilde gaan met het Country Lace DSP.

Nieuw dit jaar in de catalogus zijn de emphemera packs. Deze packs hebben verschillende vellen met kleine teksten, grote titels of embellishments. Een echte aanrader en musthave voor een scrapbooker!

Alle product informatie vindt je onderaan dit blog bericht. Neem ook een kijkje bij de andere deelnemers en laat je inspireren.Blog Hop Index


6 gedachten over “Scrapbook Sunday Blog Hop | Happy Day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *