Crafty Collaborations Blog Hop | Magic of Masks

Welkom op mijn website, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Mijn naam is Marga Bultena en ik ben een Stampin’ Up! demonstrator sinds 2017. Vanaf de geboorte van mijn zoon Oliver ben ik creatief met foto’s en geef ik (online) workshops.

Vandaag doe ik mee met de Crafty Collaborations Blog Hop, waarin we je inspireren met de techniek ‘maskeren’.

*Select at the right your language, this blog is written in Dutch.

Ik heb nog nooit met stencils gewerkt, en dus besloot ik om dat eens te proberen. Na het zien van de Layers of Beauty Suite tijdens een presentatie op OnStage, was ik verkocht.

Als je met stencils werkt, bouw je je afbeelding op in lagen en ‘maskeer’ je bepaalde onderdelen zodat er uiteindelijk een mooie, gekleurde afbeelding ontstaat. Deze set bevat vijf stencils, waarbij ik van licht naar donker heb gewerkt en gestart ben met het kleuren van de bloemen. Om de kleuren goed aan te brengen gebruikte ik de mini blending brushes, maar je kunt dit ook met alcohol blenders, watercolor pencils of spons daubers proberen. Zo ontstaat er iedere keer een andere uitkomst.

Wil je nog meer inspiratie met de techniek maskeren? Hop dan rustig rond en kijk wat de andere deelnemers hebben gemaakt.Blog Hop Index


6 gedachten over “Crafty Collaborations Blog Hop | Magic of Masks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *