Scrapbook Sunday Bloghop | On Stage

Welkom op mijn website, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Mijn naam is Marga Bultena en ik ben een Stampin’ Up! demonstrator sinds 2017. Vanaf de geboorte van mijn zoon Oliver ben ik creatief met foto’s en geef ik (online) workshops.

Deze keer hop ik mee in een Scrapbook Sunday Blog Hop, waarbij alle deelnemers een scrapbook pagina delen. Laat je inspireren en motiveren om weer lekker creatief aan de slag te gaan met je foto’s.

*Select at the right your language, this blog is written in Dutch.

Mijn allereerste On Stage avontuur moest ik natuurlijk wel vastleggen! Dit deed ik door kleine foto’s op 5×5 cm formaat te printen, zodat ik veel foto’s op een pagina kwijt kan.

Doordat de foto’s enorm veel kleur bevatten, heb ik bewust gekozen voor een rustige achtergrond gecombineerd met Basic Black kaartkarton.

Op zoek naar nog meer inspiratie? Klik op onderstaande namen en bekijk de creaties van de overige deelnemers.Blog Hop Index


Benieuwd naar de gebruikte producten? Deze zijn 24/7 te bestellen in mijn webshop of bestel mee tijdens de verzamelbestelling. Voor meer informatie stuur me gerust een email op info@margamaakt.nl

4 gedachten over “Scrapbook Sunday Bloghop | On Stage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *