You make me smile – Bloghop Stempelschatten – Voorjaar in het zicht

Welkom op mijn website, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Mijn naam is Marga Bultena en ik ben een Stampin’ Up! demonstrator sinds 2017. Vanaf de geboorte van mijn zoon Oliver ben ik creatief met foto’s en geef ik (online) workshops. Naast het creatief verwerken van foto’s mag ik ook graag kaarten maken.

Vandaag doe ik mee met de Stempelschatten Bloghop, waarin we je inspireren in het thema ‘Voorjaar in zicht’. Stempelschatten zijn ‘verborgen’ sets uit de lopende catalogi of online only collectie. Om je te inspireren laten we je deze ‘verborgen’ pareltjes zien. Zo werk ik vandaag met de set Beside Me uit de jaar catalogus.

Deze stempelset is voor mij echt een verborgen schat en staat al lange tijd ongebruikt in mijn kast, zonde! Hoog tijd om het stof eraf te blazen en ermee aan de slag te gaan. Ik schaf graag sets aan waarbij ik met mijn Stampin’ Blends kan kleuren en deze set leent zich daar perfect voor.

Door mijn gestempelde afbeelding te maskeren, kon ik met mijn Blending Brush een blauwe achtergrond maken, om vervolgens aan de slag te gaan met de Stampin’ Blends.
Door goed gebruik te maken van de donkere en lichtere kleuren, kun je schaduwen creëren en komt je afbeelding echt tot leven.

Had jij deze stempelset al gespot in de catalogus? Ben je benieuwd naar nog meer verborgen pareltjes? Hop rond en laat je inspireren.Blog Hop IndexOnderstaand een selectie van de producten die ik heb gebruikt om deze kaart te maken. Je shopt alle producten 24/7 in mijn webshop of bestel mee met de verzamelbestelling. Voor meer informatie neem gerust contact met me op via info@margamaakt.nl

17 gedachten over “You make me smile – Bloghop Stempelschatten – Voorjaar in het zicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *