Beach Day – Bloghop Stempelschatten – Vakantie in zicht

Welkom op mijn website, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Mijn naam is Marga Bultena en ik ben een Stampin’ Up! demonstrator sinds 2017. Vanaf de geboorte van mijn zoon Oliver ben ik creatief met foto’s en geef ik (online) workshops. Naast het creatief verwerken van foto’s mag ik ook graag kaarten maken.

Vandaag doe ik mee met de Stempelschatten Bloghop, waarin we je inspireren in het thema ‘Vakantie in zicht’. Stempelschatten zijn ‘verborgen’ sets uit de lopende catalogi of online only collectie. Om je te inspireren laten we je deze ‘verborgen’ pareltjes zien. Zo werk ik vandaag met de bundel ‘Seaside Wishes’ uit de jaar catalogus.

Met de vakantie op komst ‘viel’ de bundel Seaside Wishes onlangs zo mijn winkelmandje in! Het mooie aan deze bundel is dat je naast stempels en stansen er ook een bijpassende embossing folder bij ontvangt. Ik had nog maar enkele voorbeelden gezien met deze set en daarom ging ik zelf aan de slag.

Met foto’s van een heerlijke familiedag aan het strand, waarbij Oliver het toeliet dat ik hem mocht fotograferen, maakte ik deze 12×12 pagina voor in zijn album.

Had jij deze bundel al gespot in de catalogus? Ben je benieuwd naar nog meer verborgen pareltjes? Hop rond en laat je inspireren.Blog Hop IndexOnderstaand een selectie van de producten die ik heb gebruikt om deze kaart te maken. Je shopt alle producten 24/7 in mijn webshop of bestel mee met de verzamelbestelling. Voor meer informatie neem gerust contact met me op via info@margamaakt.nl

12 gedachten over “Beach Day – Bloghop Stempelschatten – Vakantie in zicht

  1. Wat leuk om ook een scraplayout in deze bloghop te zien. Zo is er inspiratie voor iedere papier-knutselaar! Er valt zoveel te zien op je pagina en ik houd van de kleurencombinatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *