Technique Tuesday | Simple Stamping

Welkom op mijn website, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Mijn naam is Marga Bultena en ik ben een Stampin’ Up! demonstrator sinds 2017. Vanaf de geboorte van mijn zoon Oliver ben ik creatief met foto’s en geef ik (online) workshops. Daarnaast mag ik graag kaarten maken.

*Select at the right your language, this blog is written in Dutch.

Vandaag doe ik mee aan de ‘Technique Tuesday’, een bloghop waarin we een techniek uitlichten. Deze keer niet echt een techniek, maar een tip om met ‘weinig’ materialen de meest uiteenlopende projecten te creëren.
Zo maakte ik met enkel Designer Series Paper, inkt en een stempelset deze bedank kaarten.

Benieuwd wat de overige deelnemers hebben gemaakt? Hop rond voor meer inspiratie door op een van de namen te klikken.Blog Hop IndexOnderstaand een selectie van de producten die ik heb gebruikt om deze kaart te maken. Je shopt alle producten 24/7 in mijn webshop of bestel mee met de verzamelbestelling. Voor meer informatie neem gerust contact met me op via info@margamaakt.nl

2 gedachten over “Technique Tuesday | Simple Stamping

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *