Monochromatic | Fresh Freesia

Vandaag doe ik op Instagram mee met de Crafty Collaborations in een monochromatic hop, waarin we je inspireren met de kleur Fresh Freesia. Hoewel dit niet een kleur is die ik veel gebruik, heb ik er een hele bijzondere kaart mee gemaakt.

*Select at the right your language, this blog is written in Dutch.

Vlinders hebben voor mij een speciale betekenis, en dan met name witte vlinders. Ze doen me denken aan mensen die niet meer bij ons zijn, maar ons toch laten weten dat het ze goed gaat.

Met die gedachte kwam deze kaart dan ook tot stand. Om de witte vlinder te maken, gebruikte ik witte embossing poeder en stempelde ik op Fresh Freesia kaartkarton. Door het geheel wat textuur te geven, heb ik de achtergrond bewerkt met een embossing folder.

Dank je wel voor het lezen van mijn blog vandaag. Als je geïnspireerd bent geraakt door mijn kaart, neem dan vooral ook even een kijkje bij de andere demonstrators die vandaag hun creatie delen in de Instagram hop. Om deze te bekijken, ga naar mijn Instagram account en klik op een naam in de lijst. Vergeet ook niet om even een reactie achter te laten.

Onderstaand een selectie van de producten die ik heb gebruikt om deze layouts te maken. Je shopt alle producten 24/7 in mijn webshop of bestel mee met de verzamelbestelling. Voor meer informatie neem gerust contact met me op via info@margamaakt.nl

Kies je ervoor om je bestelling online te plaatsen via mijn webshop, vergeet dan niet de actuele gastvrouw code te gebruiken en een cadeautje te ontvangen bij je bestelling. Bestel je voor meer dan €200,00? Gebruik de code dan niet, want je hebt dan recht op Stampin’ Rewards waardoor je producten gratis aan je bestelling kunt toevoegen. Meer informatie over Stampin’ Rewards lees je hier.

Het starterspakket is de beste optie voor jou bij het aanschaffen van Stampin’ Up! producten, wanneer je een lang wensenlijstje hebt. Betaal slechts €129,- en kies producten uit t.w.v. €214,-
Wanneer je je producten op deze manier besteld, heb je altijd minstens 20% korting, volledige toegang tot een groot netwerk aan Stampin’ Up! demonstrators wereldwijd en wordt je een teamlid van mijn Smart Stampers team.

Lees hier alle details over het aanschaffen van het starterspakket. Bij het aanschaffen van het starterspakket is er geen verplichting om producten te verkopen of workshops te geven. Je kunt enkel het pakket aanschaffen en gebruik maken van de korting, zoals velen hebben gedaan!

Bedankt voor het lezen van mijn blog vandaag. Ik wens je een fijne dag,

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *